COMENCEM UN NOU ITINERARI: Com és que ens arriba l'olor de les flors?
Al llarg d'aquestes setmanes hem començat un nou itinerari. La pregunta vertebradora que estem treballant és "Com és que ens arriba l'olor de les flors?".

El primer que van fer va ser formar els nous grups de treball i repartir els càrrecs tot fent el pla d'equip, on també van haver d'afegir-se algun objectiu que volguessin aconseguir a l'hora de treballar en grup. Un cop van tenir els grups formats i definits, entre totes i tots els membres del grup van dissenyar una portada ben maca pel dossier de grup.

Els i les alumnes de 3r han hagut de respondre a un seguit de preguntes per poder veure què en sabien sobre aquest tema i han estat debatent  molts temes interessants. Seguidament també van començar l'activitat de "L'olfacte, el sentit oblidat", on els i les alumnes, a través d'un vídeo van haver de respondre unes preguntes sobre la importància i els problemes del sentit de l'olfacte.

També han començat a fer alguns experiments com el del globus dins l'ampolla per treballar les característiques de l'aire.

Seguim treballant!

Comentaris